VSAT satelliet communicatie

Een specialist op het gebied van satelliet verbindingen

Heeft u behoefte aan een totaal oplossing voor uw internet en telefoonverbindingen in het buitenland en op zee? Neem dan contact op met Gannexion BV. Wij leveren VSAT satelliet communicatie systemen waarmee u overal op aarde bereikbaar kunt zijn. Het Very Small Aperture Terminal systeem stelt u in staat om overal op aarde verbinding te maken met VSAT satelliet systemen die veilig en snel zijn. U heeft met VSAT communicatie geen last van blokkades die in sommige landen van toepassing zijn en u kunt op de meest afgelegen plekken op aarde nog steeds met uw VSAT systeem contact maken.

De vakmensen op het gebied van satellietcommunicatie

Gannexion BV is een specialist op het gebied van satelliet communicatie. Onze VSAT satelliet communicatie systemen blinken uit in gebruiksgemak en top kwaliteit zodat u er altijd zeker van bent dat u online kunt gaan wanneer u dat wilt. Onze specialisten weten hoe deze VSAT systemen moeten worden ingesteld en garanderen u een uptime waardoor u nooit meer verstoken bent van data zoals email.

Vsat satelliet communicatie

Een totaalpakket voor satellietsystemen

Wij gaan ervan uit dat we de klant het beste kunnen bedienen wanneer wij een totaalpakket aan kunnen bieden voor satelliet communicatie. Wij doen dit vakgebied er ook niet bij. Het is onze hoofdactiviteit zodat wij altijd zeker weten dat we de beste kwaliteit en service kunnen aanbieden. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven, overheidsinstanties zoals ministeries en organisaties die in het buitenland actief zijn. Lees hieronder wat wij verder allemaal nog meer kunnen aanbieden.

  • Apparatuur voor facturatie van airtime
  • Abonnementen voor airtime
  • Militaire en civiele projecten
  • Iridium, Inmarsat en Thuraya systemen
  • Airtime en abonnementen
  • Video Conferencing apparatuur en toepassingen
  • Pre-paid telefoonoplossingen
  • Radio communicatie (mobilofoon/portofoon) apparatuur

Maak contact met ons voor meer informatie

Heeft u problemen om in bepaalde gebieden contact te maken met het internet? Of zoekt u naar systemen die u kunt gebruiken in de scheepvaart om connectie te krijgen met data en communicatie netwerken? Informeer dan bij ons naar onze VSAT satelliet communicatie routers en aanbiedingen. Wij kunnen u zowel de router leveren alsmede de diensten die beschikbaar zijn binnen Vsat satelliet systemen. Wij zijn experts op het gebied van Vsat communicatie en kunnen u de beste oplossingen aanbieden zodat u er altijd zeker van bent dat u waar dan ook op aarde de data kunt verzenden en ontvangen en kunt communiceren via de satelliet.

Leave a comment

Navigatie