VMS visserij

Altijd uw juiste positie doorgeven vanaf zee

Is uw visserijbedrijf op zoek naar een Vessel Monitoring System waarmee de posities van de schepen kunnen worden doorgegeven? Informeer dan bij Gannexion BV naar een VMS visserij systeem. Wij leveren deze VMS systemen waarbij u volledig aansluit op de eisen van de Europese Unie en waarmee u overal op zee uw positie kunt doorgeven aan de autoriteiten aan de wal. Zorg ervoor dat patrouillevliegtuigen en vaartuigen uw positie gemakkelijk kunnen bepalen en dat het nationaal centrum voor controle op de visserij altijd op de hoogte is van uw huidige positie op zee.

Al jarenlang de communicatie expert voor de visserij

Gannexion BV is geen nieuwkomer in de visserij. Wij leveren al vele jaren VMS visserij volgsystemen binnen de bedrijfstak. Onze systemen zijn beproefd, onze service is de beste die u maar krijgen kunt en onze relaties met de diverse aanbieders is uitstekend te noemen. Wij hebben vakmensen in dienst die u alles kunnen uitleggen over onze systemen en die de apparatuur ook in uw schip kunnen installeren zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

VMS visserij

Vele opties beschikbaar bij ons

U kunt voor meer terecht bij ons dan alleen VMS visserij systemen. Wij leveren naast de VMS systemen ook telefoons die contact kunnen maken met de satellieten en wij hebben speciale routers die gebruikt kunnen worden op uw schip voor een internet verbinding zoals Bgan en Vsat systemen. u kunt ook informeren naar onze portofoon en mobilofoon producten die wellicht van toepassing kunnen worden wanneer u in de stuurhut rechtstreeks contact wilt hebben met de vissers op het dek. Lees hieronder wat de mogelijkheden allemaal zijn.

  • VMS (Vessel Monitoring System)
  • Draadloze communicatie oplossingen en diensten
  • Apparatuur voor facturatie van airtime
  • Abonnementen voor airtime
  • VSAT installaties en toepassingen
  • Airtime en abonnementen
  • Kongsberg secure communication oplossingen
  • Pre-paid telefoonoplossingen
  • Radio communicatie (mobilofoon/portofoon) apparatuur
  • Tracking & Tracing systemen

Neem contact met ons op voor een aanbieding

Wilt u meer weten van een VMS visserij systeem waarbij uw vaartuig altijd gevolgd kan worden door de autoriteiten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn al jaren de specialisten binnen de visserij die deze VMS systemen leveren. Wij leveren deze systemen die dienen als satellietvolgsysteem voor vaartuigen. Wij bieden de routers aan waarmee u contact kunt maken met de satellieten en bieden ook de abonnementen aan zodat u aangesloten kan worden op de systemen die het mogelijk maken dat de autoriteiten u vaartuig overal ter wereld kunnen volgen.

Leave a comment

Navigatie