Satelliet verhuur

Een specialist in satelliet communicatie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat satelliet verhuur kan verzorgen? Neem dan contact op met Gannexion BV. Wij zijn specialisten op het gebied van satelliet communicatie en data systemen die o.a. gebruikt worden in de scheepvaart en in onbewoonde gebieden waar geen grondstations aanwezig zijn om contact te maken met de internet en andere data en communicatie systemen. Wij verzorgen verhuur van satelliet systemen en leveren de routers waarmee u contact kunt maken met deze systemen. Lees verder wat wij allemaal aan kunnen bieden of aarzel niet om contact op te nemen met ons voor meer informatie.

Een veilige internet en communicatie verbinding

Gannexion BV is een echte expert op het gebied van satelliet verhuur en communicatie systemen. Wij doen niets anders dan dit en kunnen er daarom voor zorgen dat wij de beste opties kunnen leveren om uw bedrijf, voertuig of vaartuig overal ter wereld online te laten zijn. Wij leveren onze verhuur diensten o.a. aan diverse overheidsinstanties zoals het ministerie van Defensie, Binnenlandse en Buitenlandse zaken en aan diensten van Openbare Orde en Veiligheid. Wij leveren onze diensten ook aan vele internationaal werkende overheidsinstanties, organisaties en ondernemingen die een veilige en altijd werkende internet en communicatie verbinding willen hebben.

Satteliet verhuur

Wat kunnen wij allemaal verzorgen

Wij kunnen vrijwel elke satelliet verhuur dienst aanbieden. Wij werken o.a. met Iridium, Thuraya en Inmarsat systemen, wij kunnen Elog systemen en andere visserij systemen zoals volgsystemen leveren en wij leveren abonnementen voor de verhuur van de satellietsystemen waarbij u alleen afrekent op basis van het aantal uren dat u verbinding heeft gehad met de satellieten. Lees hieronder wat wij allemaal aan kunnen bieden.

 • Draadloze communicatie oplossingen en diensten
 • Apparatuur voor facturatie van airtime
 • Abonnementen voor airtime
 • Inmarsat, Iridium en Thuraya systemen
 • VSAT installaties en toepassingen
 • Airtime en abonnementen
 • Vocality multiplex oplossingen
 • Kongsberg secure communication oplossingen
 • Pre-paid telefoon diensten
 • Radio communicatie (mobilofoon/portofoon) apparatuur
 • Tracking & Tracing systemen

Informeer bij ons naar de opties

Wilt u meer weten van satelliet verhuur en wat de mogelijkheden zijn bij ons. Neem dan contact op of maak een afspraak met ons voor meer informatie. Wij kunnen u diverse systemen aanbieden zoals electronische logboek systemen die overal beschikbaar zijn zoals op zee, VSAT installaties, Iridium oplossingen en nog veel meer. Met onze satelliet systemen krijgt u de beschikking over mogelijkheden waarmee u bepaalde diensten in ons verhuur pakket kunt gebruiken die overal ter wereld beschikbaar zijn.

Leave a comment

Navigatie