Idirect satelliet communicatie

Met een router overal ter wereld online

Bent u op zoek naar een oplossing om overal ter wereld online te zijn met uw PC, tablet of mobiele telefoon? Informeer dan bij Gannexion BV naar onze Idirect satelliet communicatie systemen. Met dit systeem bent u altijd en overal ter wereld online met uw mobiele telefoon, PC of tablet. De Idirect systemen zijn zeer geschikt voor particulieren die in het buitenland niet afhankelijk willen zijn van de bestaande netwerken aldaar en zijn vaak de oplossing voor professionals die in het buitenland of op zee op plekken komen waar geen internet verbindingen aanwezig zijn. Met een Idirect communicatie systeem bent u er dus altijd zeker van dat u altijd online en bereikbaar bent.

De specialist in draadloos communiceren

Gannexion BV is al vele jaren de expert op het gebied van draadloze communicatie en vooral satelliet communicatie. Wij bieden dan ook niet voor de Idirect satelliet communicatie systemen aan omdat wij er al jarenlang specialist in zijn. Wij bieden zowel de hardware aan als de software en diensten zoals abonnementen zodat u er zeker van kunt zijn dat u een totaalpakket in handen krijgt voor Idirect communicatie.

Idirect satelliet communicatie

Wat kunnen wij allemaal aanbieden

Wij zijn vooral de specialisten op het gebied van verbindingen met de satelliet en de vele diensten die hieraan verbonden zijn. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven, overheidsinstellingen en organisaties die vooral in het buitenland zeker willen zijn van een veilige verbinding die altijd en overal beschikbaar is. Lees hieronder wat wij allemaal verder kunnen aanbieden.

 • Draadloze communicatie oplossingen en diensten
 • VSAT installaties en toepassingen
 • Airtime en abonnementen
 • Vocality multiplex systemen
 • Apparatuur voor facturatie van airtime
 • Abonnementen voor airtime
 • Militaire en civiele projecten
 • Inmarsat, Iridium en Thuraya satelliet communicatie systemen
 • Kongsberg secure communication systemen
 • Video Conferencing apparatuur
 • Pre-paid telefoon diensten

Informeer naar de mogelijkheden voor Idirect

Maak contact met ons om meer informatie te krijgen over Idirect satelliet communicatie. Wij kunnen u uitleggen voor welke toepassingen deze Idirect satelliet systemen geschikt zijn. Wij kunnen u een pakket aanbieden zodat u contact kunt maken met de satelliet en waarmee u overal ter wereld uw email kunt ontvangen of verzenden. Met een router die contact kan maken met via het Idirect satelliet systeem heeft u een betrouwbaar apparaat in handen die overal werkt en waarmee u op zee, in de lucht of in landen met beperkte toegang tot het internet vrijwel elke online dienst kunt gebruiken.

Leave a comment

Navigatie