Elog visserij

Uw logboek altijd en overal beschikbaar

Heeft u een visserij bedrijf en zoekt u naar een oplossing voor uw logboeken? Neem dan contact op met Gannexion BV voor een Elog visserij systeem. Wij leveren deze Elog systemen al vele jaren en kunnen u een systeem garanderen dat aansluit op de eisen die gesteld worden in de Europese Unie. Wij leveren zowel de hardware als de diensten waarvan u gebruik kunt maken en kunnen u garanderen dat onze electronische logboek systemen perfect zullen functioneren. Informeer bij ons naar de mogelijkheden of lees verder op onze website voor meer informatie.

Elog visserij

Een expert in data oplossingen voor het vissersbedrijf

Gannexion BV is de expert op het gebied van Elog visserij systemen. Wij zijn al vele jaren actief in deze sector en weten wat belangrijk is voor een visserij bedrijf. Onze kennis op het gebied van de wetgeving is groot en wij begrijpen als geen ander dat u als visserij bedrijf het liefst meteen op zee de vangsten en uw uren wilt bijhouden en wilt versturen naar de wal. Wij verzorgen ook systemen waarbij u posities kunt doorgeven aan de autoriteiten.

Wat kunnen wij het vissersbedrijf allemaal aanbieden

Als visser wilt u vooral het liefste niet helemaal afgesloten zijn van de buitenwereld wanneer u op zee bent. Wij hebben diverse systemen waarmee u altijd en overal op zee contact kunt maken met de kust. U kunt uw positie doorgeven aan de wal, u kunt Elog visserij data verzenden en u kunt contact opnemen met andere vissersboten op zee. Lees hieronder wat wij allemaal naast Elog systemen aan kunnen bieden

  • Draadloze communicatie oplossingen en diensten
  • Apparatuur voor facturatie van airtime
  • Abonnementen voor airtime
  • Airtime en abonnementen
  • Vocality multiplex systemen
  • Video Conferencing apparatuur
  • Pre-paid telefoonoplossingen
  • Radio communicatie (mobilofoon/portofoon) apparatuur

Maak contact met ons voor een afspraak

Wilt u meer weten van de mogelijkheden voor Elog visserij systemen? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Wij kunnen u diverse systemen aanbieden om een Elog systeem speciaal voor de visserij op te zetten zoals routers die connectie maken met verschillende satellieten en abonnementen waarbij u alleen de tijd afrekent die u online bent. Wij leveren Vsat en Idirect routers en hebben contracten met verschillende satelliet systemen zoals Inmarsat, Thuraya en Idirect. Met een Elog systeem van ons via de satelliet bent u overal op zee, waar dan ook op aarde, in staat om contact te maken met de rest van de wereld.

Leave a comment

Navigatie