BGAN terminal

Een terminal om overal online mee te zijn

Heeft u behoefte aan een internet en telefoonverbinding die u gemakkelijk kunt meenemen en die overal bruikbaar is? Overweeg dan de aanschaf van een BGAN terminal bij Gannexion BV. Wij leveren deze Broadband Global Area Netwerk terminals waarmee u gemakkelijk contact kunt maken met de Inmarsat satelliet systemen. U bent met een Bgan apparaat overal over de wereld online en, niet onbelangrijk, de terminal is compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen in uw koffer, rugtas af briefcase. Informeer naar de mogelijkheden van deze oplossing of lees verder op onze website wat wij allemaal kunnen leveren aan op het gebied van satelliet communicatie.

Een vakman op het gebied van satelliet verbindingen

Velen denken dat satelliet communicatie alleen is weggelegd voor bedrijven die speciale toegang krijgen. Niets is minder waar. Gannexion BV kan een BGAN terminal aan iedereen leveren die het maar wilt hebben. U kunt dus als particuliere gebruiker overal op de wereld met een router via het BGAN netwerk contact met de satelliet om zodoende uw internet, email en telefoon te gebruiken. Wij werken voor particulieren als bedrijven, overheidsinstellingen en organisaties.

Bgan terminal

Wat kunnen wij allemaal leveren

Wij leveren zowel de hardware voor een BGAN terminal als de abonnementen. U krijgt van ons dus een kant en klare oplossing in handen waarmee u gemakkelijk uit de voeten kunt. Met de terminal kunt u verbinding maken met de satelliet en vervolgens uw mobiele telefoon, uw tablet of uw PC erop aansluiten. De meeste modellen hebben tevens WIFI mogelijkheden zodat u het apparaat ook kunt inzetten op een kantoor waarbij alle medewerkers toegang kunnen krijgen tot het netwerk. Lees hieronder welke andere mogelijkheden wij allemaal aan kunnen bieden.

Iridium telefoon

  • Draadloze communicatie oplossingen en diensten
  • Apparatuur voor facturatie van airtime
  • Bgan abonnementen voor airtime
  • Militaire en civiele projecten
  • Inmarsat , Iridium en Thuraya satelliet systemen
  • VSAT installaties en toepassingen
  • Airtime en abonnementen
  • Pre-paid telefoon diensten

Informeer bij ons naar de opties die wij aanbieden

Heeft u interesse in een BGAN terminal? Neem dan contact op met ons voor meer informatie een een aanbieding. Wij kunnen dit Broadband Global Area Network systeem van Inmarsat voor u installeren en configureren zodat u er altijd zeker van bent dat u een perfect werkend systeem heeft dat altijd naar behoren zal functioneren. Onze BGAN systemen zijn beproefd waarbij u er op kunt rekenen dat de terminal altijd optimaal zal functioneren. De terminals zijn gemakkelijk mee te nemen en werken in combinatie met vele systemen zoals PC’s en telefoons.

Leave a comment

Navigatie